Hindu genocid nad muslimanima: Premijer Indije na polaganju kamen-temeljca za izgradnju hrama na temeljima džamije

Popularno na sajtu

Indijski nacistički premijer Narendra Modi položio je “srebrnu ciglu” (kamen-temeljac) za izgradnju hrama mušričkom bogu Ramu, kojeg obožavaju hindusi, na mjestu gdje je nekada bila Babri džamija u Ajudiji (Ayodhya) u pokrajini Utar Pradeš, Indija, izvještavaju globalni mediji i grupe za zaštitu ljudskih prava.

Premijer Modi poznat po izrazito antiislamskim stavovima, prisustvovao je danas ceremoniji “Bomi padžan” (Bhoomi Pujan) polaganja kamen-temeljca i obilježavanja početka radova na izgradnji hinduističkog hrama, koji treba da bude završen za šest do dvanaest mjeseci.

Hram mušričkom božanstvu Ram će se graditi na mjestu gdje je nekada stajala čuvena Babri džamija, koja je u napadu hindu rulje uništena još 1992. godine. Napad i uništenje Babri džamije je još tada, prije gotovo 30 godina, koordinirao Narendra Modi.

Hindu rulja 1912. godine u akciji rušenja Babri mesdžida
Hindu rulja 1912. godine u akciji rušenja Babri mesdžida

Paljenje i uništavanje džamija je opsesivno-rušilački nagon hindu mušrika i nacista, koji su u vlasti islamofoba Narendra Modija našli zaštitu i podsticaj za svoj terorizam.

Treba li napomenuti da Modija u borbi protiv islama podržava saudijski tagut diktator Muhammed bin Selman i njegova dva brata, Sisi i El-Nahjan? Isto kao što su podržali genocidne mjere Kine protiv muslimana okupiranog Istočnog Turkistana.

Treba li također napomenuti da Bin Selman, Sisi i Nahjan imaju ideološku podršku murdžijske sekte, koja sebe prikazuje sljedbenicima sunneta, a proglašava tekfirovcima i haridžijama one koji ovakve diktatore, izdajnike i tagute ne smatraju muslimanima?

Vijesti i članke o hindu terorizmu i genocidu nad muslimanima Indije možete pratiti na linku ovdje.

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz