U Halebu preselio dječak koji je pogođen snajperom u glavu (VIDEO)

Objavljeno / ažurirano:

Dok poslednjih nekoliko dana John Kerry i Sergej Lavrov, tokom pregovora u Lozani, pokušavaju ubjediti svijet da su mudžahidi njihovi pravi neprijatelji – u opsjednutim djelovima Halepa je povećana aktivnost režimskih snajperista, koji nastavljaju da se iživljavaju u ubijanju – ne praveći razliku između pripadnika grupa i civila, odraslih i djece…

Jedna od žrtvi jučerašnjih napada je i Nasr Hadad, dječak od godinu i po dana, koji je snajperom pogođen u glavu dok je sa majkom išao kupiti hljeb. Metak koji mu je ostao zaglavnjen unutar lobanje se može vidjeti na rendgenskom snimku.

Video isječak je snimljen samo sat vremena nakon što je dječak pogođen, i u tom trenutku je još bio živ pored svojih roditelja. Nakon nekoliko sati je javljeno da je Nasr preselio na odjeljenju za intenzivnu negu.

Pogledajte video na linku ispod:

(OGN/Aktivisti)

NOVO NA SAJTU

Kultura kletve i proklinjanja ashaba i majki vjernika kod šiija

0
Pustimo da sami šijitski autoriteti govore o svom ubjeđenju, ali bez tukje - pretvaranja! Pogledajte pogana ubjeđenja šiizma - idolopokloničke sekte koja se krije iza islama. Šije lažu i potom proklinju najveće svetinje islama.

Preporučeni sadržaj

Dokaz da šije ne vjeruju u Kur'an: Mula Hajderi o šiijskom...

0
Kada je u pitanju šijitska sekta, mnogi muslimani su obmanuti i nisu svjesni nevjerstva ove sekte. Ovome doprinosi blagonakloni stav Islamske zajednice prema šiizmu, kao i medijska propaganda koju vrše šijitske misinarske službe na našim prostorima, ali i na nivou čitavog ummeta.

Islamske teme