Video: Šijitski vojnici ruše muslimansko mezarje nakon zauzimanja grada u Idlibu

Objavljeno / ažurirano:

Mržnja šijitskih mušrika prema muslimanima (sunijama) vidljiva je na svakom mjestu gdje šije imaju kontrolu nad muslimanima. I nisu samo živi muslimani na meti šijitskih zlikovaca, već od njihovih prljavih ruku nisu sigurni ni umrli muslimani.

Na video snimku ispod šijitski vojnici Asadovog režima uništavaju kaburove mrtvih muslimana nakon što su okupirali grad Han es-Sebil u Idlibu.

Video snimak ispod prikazuje šijitskog vojnika koji je obećao da će uništiti gradsko mezarje i iskopati mrtve. On doslovno kaže o ukopanim muslimanima:

“Ovo je mezarje nečistih (psovka) ljudi. Ja sam zauzet sada, ali se vraćam po vaše mrtve…”

Ovako izgleda mezarje u Han es-Sebilu u Idlibu nakon pohoda šijitskih bandi (drugi video ispod).

Nakon što su iskopali tijela mrtvih muslimana, šijitske zvijeri se ismijavaju sa lobanjom mejjita (drugi video ispod).

Uprkos ogromnoj mržnji prema muslimanima (sunijama) šijitskim misionarima su širom otvorena vrata u BiH i to od strane IZ BiH koja bi prva trebala upozoriti na šijitsko nevjerničko ubjeđenje.

(Aktivisti)

NOVO NA SAJTU

Afganistan: Talibani srušili neprijateljski vojni helikopter u Takharu

0
Vojni helikopter Mi-17 koji pripada afganistanskoj marionetskoj vojsci srušen je u sjevernoj pokrajini Takhar, rekli su izvori bliski talibanima. ”Helikopter je srušen dok je nadlijetao...
izrael u blokadi

Izrael u blokadi

abdest

Nedoumice u vezi s abdestom

Preporučeni sadržaj

Sto slabih i izmišljenih hadisa (4)

0
Hadis 61: Pripazite se pronicljivosti vjernika jer on gleda Allahovim nurom. Hadis je slab. Pogledaj: Tenzihuš-šeri’a 2/305, Mevdu’at od Saganija 74. Hadis 62: Dunjaluk je...

Islamske teme