Video: Šijitski vojnici ruše muslimansko mezarje nakon zauzimanja grada u Idlibu

Objavljeno / ažurirano:

Mržnja šijitskih mušrika prema muslimanima (sunijama) vidljiva je na svakom mjestu gdje šije imaju kontrolu nad muslimanima. I nisu samo živi muslimani na meti šijitskih zlikovaca, već od njihovih prljavih ruku nisu sigurni ni umrli muslimani.

Na video snimku ispod šijitski vojnici Asadovog režima uništavaju kaburove mrtvih muslimana nakon što su okupirali grad Han es-Sebil u Idlibu.

Video snimak ispod prikazuje šijitskog vojnika koji je obećao da će uništiti gradsko mezarje i iskopati mrtve. On doslovno kaže o ukopanim muslimanima:

“Ovo je mezarje nečistih (psovka) ljudi. Ja sam zauzet sada, ali se vraćam po vaše mrtve…”

Ovako izgleda mezarje u Han es-Sebilu u Idlibu nakon pohoda šijitskih bandi (drugi video ispod).

Nakon što su iskopali tijela mrtvih muslimana, šijitske zvijeri se ismijavaju sa lobanjom mejjita (drugi video ispod).

Uprkos ogromnoj mržnji prema muslimanima (sunijama) šijitskim misionarima su širom otvorena vrata u BiH i to od strane IZ BiH koja bi prva trebala upozoriti na šijitsko nevjerničko ubjeđenje.

(Aktivisti)

NOVO NA SAJTU

Ruske i režimske snage počinile novi masakr u Idlibu: među metama...

0
Kako jačaju turski zahtjevi za okončanjem rusko-šijitske agresije na Idlib, tako jača i odgovor Rusije i Irana - novim masakrima muslimanskih civila! Također, ruski i...

Preporučeni sadržaj

Ruske zračne snage izvele nove napade u deeskalacijskoj zoni Idlib: Poginula...

0
Najmanje četiri civila ubijena su u zračnim napadima koje su ruske snage izvele na naseljena mjesta u deeskalacijskoj zoni Idlib, na sjeverozapadnu Sirije, javlja...

Islamske teme