Arapske perverzije: U Abu Dabiju božićna jelka vrijedna 11 miliona dolara

Popularno na sajtu

Kako to obično biva svake godine u ovo vrijeme, kršćani širom svijeta se takmiče u pripremama za Božić i Novu godinu i dekorisanju ambijenta za proslavu istih. Božićne jelke su postale simbolom ove utrke. I ovo nikog ne čudi. Međutim, zapanjujuća je činjenica da u ovom kršćanskom takmičenju pobjeđuje „muslimanska“ božićna jelka koju su postavili ljudi koji sebe nazivaju muslimanima.


Ove godine je najskuplja božićna jelka na svijetu okićena u Abu Dabiju, gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, državi u kojoj ne žive kršćani, osim stranaca. Jelka je postavljena u holu jednog od najluksuznijih hotela na svijetu „Emirates Palace“ u Abu Dabiju i vrijedi 11,5 miliona dolara. Riječ je o 13 metara visokoj jelki koja je sama koštala 10.000 dolara, a okićena je skupocjenim ukrasima koji premašuju vrijednost od 11 miliona dolara, piše francuski list Parizijen. Da ne bi došlo do zabune, pa da nas zaštitnici perverznih arapskih taguta optuže za potvoru „islamskih vladara“ da spomenemo i činjenicu da je vlasnik pomenutog hotela vladajući porodični klan u Emiratima, ili kako to oni kažu – Vlada.

Jelka ima ukupno 181 ukras od srebra, prošaranih dijamantima, biserima, smaragdima, safirima i drugim dragim kamenjem.

Hotelom upravlja židovski hotelski lanac „Kempinski Group“, a menadžer hotela Hans Olberc zatražio je da Ginisova knjiga rekorda certifikuje njihovo drvo.
“Morali smo da uradimo nešto drugačije. Jelka, koja je visoka 13 metara, ne bi trebalo da uvrijedi nikoga u ovoj pretežno muslimanskoj zemlji. Ovo je veoma liberalna država.” – rekao je Olberc novinarima tokom promocije jelke, i bio je djelimično u pravu, jer ne samo Emirati već i režimi svih arapskih država su i te kako liberlani kada su u pitanju prava kršćana, dok se u istim zemljama muslimani uhode, zatvaraju, muče i ubijaju, samo ako neko od čuvara režima posumnja da ti muslimani nisu dovoljno lojalni perverznim tiranima na vlasti… Da stvar bude još gora, isti režimi su najodaniji saveznici krstaša u borbi protiv muslimana Iraka, Afganistana, Somalije, i gotovo da nema bliskoistočne arapske zemlje u kojoj nije instalirana američka vojna baza ili špijunski centar, uključujući i tzv. Saudijsku Arabiju.

Put vjernika

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz