Hindu teror nad muslimanima: Nacistička hindu vlada do temelja porušila 6 medresa u Gudžaratu

Popularno na sajtu

Genocid kojeg obožavaoci krave vrše nad muslimanima Indije ne jenjava. Samo zadnjih nekoliko dana, hindu ultra-nacistička vlada premijera Narendre Modija do temelja je porušila šest medresa samo u Gudžaratu, zapadnoj indijskoj državi u kojoj, po zvaničnim podacima, živi preko 6 miliona muslimana.

Šest medresa je do temelja porušeno buldožerima u oblasti Kutch u državi Gudžarat, izvijestila je organizacija DOAM koja se bavi dokumentiranjem zločina protiv muslimana.

Hindu mušrici su, bez ikakve najave, jednostavno došli sa buldožerima i sigurnosnim snagama i do temelja porušili medrese.

Nacistička hindu vlada kao razlog rušenja navodi da su medrese sagrađene ilegalno, što je izgovor kojeg su hindu mušrici preuzeli od svojih židovskih instruktora, nakon što se saradnja između Indije i Izraela produbila.

Primjetno je da zadnjih godina hindu vlada u potpunosti kopira svirepe židovske metode u ugnjetavanju i uništavanju muslimana, od kojih je i rušenje objekata pod izgovorom da nisu legalizirani.

Gudžarat je, inače, pokrajina, u kojoj vlada sprovodi klasičan primjer etničkog čišćenja muslimana. Premijer Narendra Modi je na meti kritika zapadnih vlada i medija, ali zato uživa simpatije i ljubav njegovog brata Muhammeda bin Selmana, kao i njegove židovske braće.

 

Više o hindu terorizmu nad muslimanima čitaj ovdje.

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz