Saudijska Arabija iznajmila kompaniju hindu mušrika i nacista za procesuiranje aplikacija za hadždž

Popularno na sajtu

Vlasti Saudijske Arabije su za procesuiranje aplikacija za ovogodišnji hadždž iznajmile kompaniju iza koje stoje ljudi bliski Narendri Modiju, indijskom premijeru i osvjedočenom neprijatelju islama i muslimana!

Modi je aktuelni premijer Indije i vođa hindu-nacističke vladajuće Bharatiya Janata partije u Indiji, koja trenutno izvodi školski primjer genocida nad muslimanima Indije (detaljnije ovdje).

Spomenute činjenice o partnerstvu dva velika neprijatelja islama, saudijske vlade i hindu mušrika, predstavljaju kratak izvod opsežnog izvještaja koji je objavljen na web portalu MiddleEastEye.

Naime, saudijski diktator je za procesuiranje aplikacija za vize za ovogodišnji hadž za muslimane Evrope, Australije i SAD-a iznajmio Traveazy, indijsku kompaniju sa sjedištem u Dubaiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, čije vlasti također njeguju srdačne odnose sa islamofobnom vladom Narendre Modija.

Trojica hindu rasista, Prashanth Prakash, Digvijay Pratap i Geet Bhalla, suosnivači su i investitori nekoliko kompanija koje operiraju na Bliskom istoku, a imaju veze za hadžom i umrom.

Prashant Prakash (drugi red, krajnje desno na slici) na prijemu kod  Narendre Modija u New Delhiju 17 decembra, 2021.
Prashant Prakash (drugi red, krajnje desno na slici) na prijemu kod Narendre Modija u New Delhiju 17 decembra, 2021.

Prashanth Prakash, jedan od ključnih hindu biznismena čije kompanije posluju na Bliskom istoku, postao je 2021. godine strateški savjetnik ključnog Modijevog saveznika Basavara Bommaija, predsjednika vlade indijske savezne države Karnataka.

Vlada Karnatake koju vodi nacistička stranka Narendre Modija stoji iza nekoliko izrazito anti-islamskih političkih odluka poput zabrane hidžaba i ezana.

Jedna od kompanija koja posluje kao podružnica Traveazy a koju vode hindu rasisti Geet Bhalla i Digvijay Pratap je Umrahme, koja je jedna od samo tri kompanije na svijetu koja je ovlaštena od saudijskog Ministarstva za hadž i umru da prodaje aranžmane za umru turističkim agencijama širom svijeta.

Dakle, o muslimani, da li ćete dobiti vizu za hadž, odlučuju hindu mušrici, koji vam također prodaju i aranžmane za umru!

Dobijenu zaradu od “poslovanja” će pomenuti mušrici iskoristiti za finansiranje borbe protiv muslimana, jer su svi pomenuti hindu biznismeni poznati po finansiranju anti-islamske kampanje koju vodi vladajuća stranka u Indiji.

Davanje ovako odgovornog posla najvećim i najljućim neprijateljima islama predstavlja najgori vid iznevjeravanja emaneta, što i ne čudi kada znamo da ovo dolazi od saudijskog taguta i diktatora.

Podsjećamo, Saudijska Arabija je jedan od najvećih globalnih sponzora rata protiv islama i muslimana. Zadnjih 30 godina Amerika nije vodila niti jedan rat protiv muslimana, bilo to u Iraku, Afganistanu ili na drugom mjestu, a da Saudijska Arabija nije podržala ovaj rat i dobrim djelom finansirala.

Saudijska Arabija finansira egipatskog faraona Abdel-Fattaha Sisija, a također i libijskog otpadnika generala Haftara, baš kao što je dobrim djelom finansirala afganistansku marionetsku vlast koja se borila protiv talibana.

Saudijska vlast njeguje bratske odnose sa hindu nacistima, ali i sa kineskom Komunističkom partijom, koja je uzor najgorim stvorenjima na svijetu kako se boriti protiv islama i muslimana! Dok su mnoge nevjerničke zemlje svijeta digle glas protiv kineskog genocida nad muslimanima Kine (detaljnije ovdje), dotle je saudijski tagut podržao Kinu u ovom genocidu, ne zadovoljavajući se time sve dok nije nagovorio mnoge diktatore u zemljama muslimana da potpišu zajedničku deklaraciju kojom podržavaju Kinu u njenom ophođenju (genocidu) protiv muslimana Ujgura.

Poznato je da saudijski tagut ima nula posto tolerancije prema svojim kritičarima, zbog čega je u tamnicu strpao najbolje sinove ovog ummeta poput Sulejmana el Ulvana, Halida er Rešida, Nasira el Umera, Alija el Hudajra, Ahmeda Halidija, Nasira el Fehda, te mnoge druge učenjake i daije.

Poznato je, također, da je saudijska vlast velikodušna prema svojim poslušnicima, zbog čega finansira sektu murdžija koja je svoje korijenje pustila širom svijeta, pa i kod nas. Stoga, neka te ne čude izjave nekih “domaćih” daija koji brane saudijskog taguta, proglašavajući njegove oponente hizbijunima, haridžijama, sektašima… Pomenute daije ne škrtare na optužbama na račun tzv. haridžija, ali ako ih upitate o propisu saudijskog taguta, odjednom ih vidite kako pocrvene uz, sada već izlizane, fraze poput: “Šta ti imaš od toga što ćeš nekog protekfiriti…?” i slične šerijatom neutemeljene izjave kojima se želi odbraniti “čast” saudijskog taguta.

Ovakvima je čast taguta sveta, čak i onda kada isti taj tagut ovlasti mušrike da odlučuju ko će posjetiti Allahovu Kuću!

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz