Ko i zašto potapa i ubija muslimanske izbjeglice u Evropi

Popularno na sajtu

Svakodnevno, hiljade izbjeglica iz Sirije, Iraka, Afganistana i muslimanskih afričkih zemalja pokušava doprijeti do Zapadne Evrope ili Mediteranske obale, nakon što je Zapad uništio njihove živote u rodnim zemljama uspostavljajući diktatorske režime i proizvodeći ratove u njima.

Kreatori zapadnjačke egocentričke politike oličene u makijavelističkom geslu “I preko krvi do koljena, samo do cilja” vjerovatno nisu ni slutili da će njihov zločin proizvesti neželjene “nuspojave”.

Talasi muslimanskih izbjeglica prijete da preplave Evropu koja grčevito pokušava da kroz ideologiju krstaškog-ateizma zadrži imidž kršćanskog kontinenta.

Nema sumnje, kreatori evropske politike ne žele da vide muslimane na svom tlu, i u trenutku dok razrađuju planove kako da se oslobode muslimana, kolone muslimanskih izbjeglica probijaju barijere kako bi dospjeli do njih. Kakva ironija!

Alarm je upaljen! Priliv izbjeglica se mora zaustaviti! Molbe, hapšenja, maltretiranja, deportacije… čini se da ništa od toga nije djelotvorno. Ne bar dobvoljno! Zato je neko od evropskih moćnika demonkarata odlučio da potencijalnim izbjeglicama pokaže pravo značenje evropske demonkratije, ne bi li se ovi opametili prije krenu na put. Za mnoge izbjeglice je već prekasno, jer su ugušeni u kamionima, tunelima… dok su drugi potopljeni nadomak obala evropskih zemalja.

Možda bi naivni muslimani povjerovali da je uzrok utapanja brodova koji prevoze imigrante nevrijeme ili kvar na brodu, međutim, učestalost potapanja, broj potopljenih brodova i broj nastradalih izbjeglica neumitno ukazuju na tragove čeljusti evropske (demonkratske) morske nemani.

Nakon što bi potopila brod pun izbjeglica, ista neman bi pristizala u “pomoć” jadnim imigrantima i odnekud bi se pored njih pojavili mediji da to sve snime i javno objave i pokažu potencijalnim migrantima šta ih čeka ako se usude krenuti na put u slavnu Evropu. U isto vrijeme, pružanjem “pomoći” preživjelima neman bi pokazala vjekovno evropsko milosrđe prema “trećem svijetu”, i isti bi zaboravio stotine miliona ubijenih i ranjenih u ratovima koje je vodila zapadnoevropska “viša rasa”.

Svakodnevno, fotografije i video snimci stradalih (ubijenih) izbjeglica zgražavaju srca onog malog dijela čovječanstva koji se uspio oduprijeti animalističkom trendu koji razara čovječanstvo više nego ikada u njegovoj historiji.

 

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz