Šokantno: Audio snimak o premlaćivanju Harisa Čauševića u trenutku hapšenja

Popularno na sajtu

Put vjernika je uspio doći do audio snimka u kojem se čuju bolni krici Harisa Čauševića, koji je u trenutku hapšenja premlaćivan od strane obavještajaca. Izjava Harisa Čauševića o užasnom premlaćivanju koje je doživio u policijskoj stanci u Bugojnu, a koju je dao u Sudu BiH, ispostavila se tačnom.

Podsjetimo da je u Dnevnom avazu 24.07.2010. objavljena izjava Harisa u kojoj on tvrdi da nije počinio djelo bombaškog napada na policijsku stanicu u Bugojnu. Evo šta je izjavio:

– Nisam to počinio. Tukli su me 11 sati. Sav sam bio crn. Četiri dana mi nisu dali da jedem. Toliko sam bio pretučen da nisam mogao potpisati izjavu u policiji. Jedan od policajaca došao je s injekcijom. Rekao je: “Ako u Tužilaštvu BiH ne budeš dao izjavu kao što je ova u policiji, ubrizgat ću ti živu u venu i umrijet ćeš za nekoliko dana.” Kazao je da svi misle da sam ja postavio napravu i pitao: “Ko će plakati za tobom”.

U prilog tome da je Haris govorio i još uvijek govori istinu ide audio snimak koji je administracija Puta vjernika dobila iz pouzdanih izvora. Kruže, čak, i priče da se snimak kopira i dijeli kako bi se razotkrila kriminalno-teroristička zavjera obavještajnih službi protiv muslimana praktičara.

Krici koji dopiru do ušiju slušatelja, a koji su krici Čauševića usljed žestokih udaraca koje mu nanose snage nereda, su krici strave i užasa tako da su se čak i neki prisutni obavještajci sažalili i govorili zločincima da ga prestanu tući, što možete čuti u ovom audio snimku. No, zavjereničke snage nisu mogle da prestanu sa premlaćivanjem Čauševića, jer znaju da su oni ubili policajca Tarika Ljubuškića i teže ozlijedili policajku Edinu Hindić. Željeli su da Čauševića natjeraju da potpiše izjavu da je on počinio djelo bombaškog napada a on je ostao čvrst i nepokolebljiv u negiranju krivice iako su ga tukli 11 sati. Da li možete da zamislite kakvi su to monstrumi koji tuku nevina čovjeka 11 sati, da mu ne daju hranu 4 dana i da mu prijete injekcijom žive? To normalnom čovjeku nije pojmljivo i prihvatljivo.

Možda su se nadali da istina nikada neće izaći na vidjelo, ali Allah Uzvišeni je razotkrio njihovu spletku i isitna polako izlazi na vidjelo. Neka se sada zapitaju nadležni u državi BiH ko zaista stoji iza terorističkog napada na policijsku stanicu u Bugojnu? A prije nego što potraže odgovor neka poslušaju audio snimak koji svjedoči istinitost Čauševićevih riječi.

Za one slabog srca preporučujemo da snimak ne slušaju jer, doista, ono što budete slušali neće vas ostaviti ravnodušnim ako imate imalo ljudskosti i humanosti u sebi.

Primjetite izjavu prisutnog obavještajca, dok drugi teroristi tuku Čauševića: „Ej, haj, nemoj, ej, sad će policija doći, ovda ne biste trebali hodati… Šta će te vi tu?” Obavještajac se, očigledno, obraća prisutnim mještanima Bugojna koje je probudila eksplozija a zatim i jauci Harisa Čauševića. Ovo je jasan dokaz da Čauševića nisu uhapsile regularne policijske snage, već obavještajci koji su ga i pratili do momenta kada su sami aktivirali eksploziv, a potom se bacili na Čauševića i od njega iznuđivali priznanje!

Još da napomenemo da izvor Puta vjernika iz Bugojna tvrdi da u trenutku hapšenja Čaušević nije bio u neposrednoj blizini policijske stanice i da je uhapšen na udaljenosti od 500 metara od policijske stanice i da prilikom hapšenja nije pružao nikakav otpor. O ovome ćemo, inšaAllah, podrobnije i detaljnije pisati uskoro.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude kojima je stalo do istine i žele da ona dopre do javnosti, a imaju bilo kakvih saznanja o ovom događaju, da nam se jave i proslijede relevantne informacije.

Poslušajte i audio snimak ovog akta premlaćivanja Harisa Čauševića.

(Utječemo se Allahu od psovki koje su izrečene u snimku i tražimo oprosta od Njega, a od dobronamjernih slušalaca tražimo halala!)

{mp3}premlacivanje-harisa-causevica|400|80{/mp3}

Put vjernika

Detaljno, sa dokazima da iza ekslozije u Bugojnu stoje strane i domaće obavještajne službe možete pročitati u sljedećem tekstu:

FAKTI: Eksplozija u Bugojnu je zavjera obavještajnih struktura i „sive eminencije” protiv muslimana u BiH

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz