Razotkriven cilj propagande o „sex džihadu“: Asad iznio „dokaz“

Popularno na sajtu

Prošlog četvrtka je tunižanski ministar unutrašnjih poslova izjavio kako mlade Tunižanke idu u Siriju voditi tzv. “sveti seksualni rat”, džihad al-nikah, kako ga nazivaju, da bi time „zadovoljile seksualne potrebe islamskih boraca“.

To se dogodilo dan nakon što je ministar imao sastanak sa iranskim ambasadorom u Tunisu.

Imajući u vidu podatke kojima je raspolagao, Put vjernika je pisao o ovom događaju upozoravajući čitaoce da propagandu o „džihadu al-nikahu“ finansira direktno Iran sa ciljem da se ponize čestite vjernice i degradiraju mudžahidi koji se bore protiv iranskog štićenika Asada.

Neki posjetioci našeg portala su nam zamjerili tvrdeći da Asad i Iran nemaju ništa sa ovom propagandom.

Međutim, sam Asad je ubrzo pokazao da iza gnusne propagande o „seks džihadu“ stoji niko drugi do Iran.

Naime, sirijski web sajtovi danas izvještavaju o emisiji koju je emitovana na državnom kanalu a koja navodno govori o sirijskom slučaju „seks džihada“. Akter je ovog puta borac Oslobodilačke vojske Sirije (OVS), koji je, kako to tvrde mediji pod kontrolom Hemijskog Asada, silovao rođenu kćerku „u ime seks džihada“.

Kao „dokaz“ prljavi terorista i mezimac ajatollaha Hameneia, Adolf Asad, iznio je pred TV kamere 16-godišnju djevojku (na slici iznad) koja je, naravno pod prisilom, tvrdila kako ju je otac, borac OVS-a, prisiljavao da praktikuje „seks džihad“ i da ju je i sam silovao.

I dok se čestitim vjernicima prevrće utroba od poganluka i prostakluka poteklih iz šiitskih sektaških glava, mnogima ne promiče činjenica da Asadova, tj. iranska propagandna mašinerija do sada nije koristila ove podmukle optužbe na račun sirijskih revolucinara, sve dok se slične optužbe nisu pojavile u Tunisu.

Tako je u stvari raskrinkana još jedan podmukla šiitska propaganda koja direktno pogađa u srce svakog iskrenog muslimana.

Prije ovoga su šijje lansirale propagandu kojom su Aišu radijAllahu anhu, nazvali bludnicom. No kako se islamski svijet ne bi pobunio protiv šiitskog Irana, propaganda je lansirana daleko od Irana – u Londonu, gdje u nekoj rupi sada živi Jasir el-Habis, šiitski misionar koji je svojim jezikom, ne koristeći se tukjom, vrijeđao Aišu, radijAllahu anhu.

I zaista, historija duga 1400 godina je pokazala da su najveći neprijatelji islama i muslimana upravo šijje, koji su se stoljećima borili protiv hilafeta i koji su bili saveznici Mongola, Tatara i krstaša u njihovim krvavim pohodima na islamski svijet.

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz