Ruski teroristi počinili novi masakr u Deir Zuru: Ubijeno 119 civila koji su bježali od sukoba

Objavljeno / ažurirano:

Dok arapski diktatori jedan za drugim odlaze Putinu na noge moleći ga da im proda oružje kojim će u bliskoj ili daljnoj budućnosti ubijati svoj narod, dotle Putinova teroristička administracija demonstrira kako se to u praksi vrši genocid nad narodom, nad ženama i djecom koji pokušavaju da pobjegnu od strahota rata.

Kako izvještavaju mnogobrojni aktivisti i mediji, Putinove terorističke snage su u srijedu bombardovale konvoj vozila civila koji su pokušavali pobjeći od sukoba koji se vode u Deir ez-Zuru.

Fotogafije pokazuju civilna vozila, traktore i kamione kojima su civili napuštali mjesta sukoba u Deir ez-Zuru.

Prethodno su mediji objavili da je u ovom ruskom terorističkom napadu ubijeno 38 civilia, medju njima 9 djece, ali novi podaci govore da je u ovom zvjerskom napadu kršćanskih terorista ubijeno 199 civila.

Događaj kojeg su aktivisti prozvali holokaustom dokazuje da je Putin isti luđak kao i Trump i da je Putinova administracija u istoj mjeri teroristička kao i Trumpova.

Pogledajte i nekoliko fotografija koje prikazuju mjesto bombardovanja (klikni na sliku za uvećani prikaz):

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

ahmadija

Sekta kadijanija (ahmedija)

Kadijanije (ahmedije) su pokret nastao 1900. godine u okviru projekta engleskog kolonijalizma na Indijskom potkontinentu, s ciljem udaljavanja muslimana od njihove vjere, a posebno...

Preporučeni sadržaj

Islamske teme