Sirija: Zločinački režim bombarduje postače u vrijeme iftara

Objavljeno / ažurirano:

Šiitsko-satanistički režim u Damasku, koji je pod direktnom kontrolom iranskih “ajatolaha”, tj. Iranske (šiitske) revolucionarne garde, i ove godine u vrijeme iftara upražnjava svoj uobičajeni satanistički ritual: bombardovanje postača u vrijeme iftara.

Režim svakoga dana čeka vrijeme iftara da bi sručio smrtonosne barel bombe na muslimane koji nakon teškog dana posta usljed ratnih dejstava čekaju radost iftara.

Šiitski satanisti jako dobro znaju hadis Poslanika alejhisselam da postač ima dvije radosti, pa je kao prvu spomenuo radost iftara. Stoga, zločinci daju sve od sebe da unište i ovu radost muslimanima, nakon što su uništili njihov mir, njihove kuće i njihove najbliže članove familije.

Kako izviještavaju mnogobrojni aktivisti i mediji, režim svakog iftara baca barel bombe na postače u različitim dijelovima Sirije.

Samo u subotu, u eksplozijama barel bombi koje je režim sručio na Halluk Tahtani predgradje Halepa, ubijeno je sedam stanovnika, među njima četvero djece i jedna žena, izvijestio je Sirijski obzervatorij za ljudska prava dodajući da ima i ranjenih, među kojima su neki u kritičnim uslovima, dok su neki još uvijek pod ruševinama.

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

Turska vojska u Sirijivideo

Damask šalje vojsku da se suprotstavi turskoj ofanzivi

Mediji nisu precizno naveli gdje se razmještaju trupe na sjeveru države, a gdje je u toku vojna ofanziva vojske Turske koja je uz pomoć...
vjernici

Osobine vjernika

Preporučeni sadržaj

Tewhid, tevhid

Četiri pravila koja razdvajaju vjeru muslimana od vjere sekularista

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Sva zahvala pripada Allahu, Gospodaru svjetova. I neka je salavat i selam na najodabranijeg poslanika i vjerovjesnika - Muhammeda, sallAllahu...
Licemjerstvo, munafik

Osobine munafika (licemjera)

Islamske teme