Šokantan video: Izraelska policija brutalno ubija Palestinku

Objavljeno / ažurirano:

Na video snimku u prilogu je prikazana scena brutalnog ubistva palestinske muslimanke od strane židovske policije u selu Afula, južno od Nazareta.

Kako bi se opravdala zbog ovog terorističkog akta i umirila medjunarodnu osudu i bijes, židovska policija je kazala da je djevojka samo ranjena, dok palestinski aktivisti tvrde da je djevojka ubijena.

Također, židovska policija tvrdi da je djevojka htjela nožem napasti izraleskog policajca, što su izgovori koji nemaju smisla, jer video snimak događaja pokazuje da je djevojka bila mirna i bezopasna.

Video je na socijalnim mrežama postavljen večeras i izazvao je žestoku reakciju ne samo muslimana, već i mnogih nemuslimana koji su sa zgražavanjem komentirali o ovom terorističkom aktu židovske policije.

Napomena: Video može biti uznemirujući!

 

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Preporučeni sadržaj

Šejh Tarifi o istinskoj slobodi i svrsi ovosvjetskog života

0
- Stvarna sloboda podrazumijeva robovanje samo Allahu i nikome više mimo Njega. Tumačenje slobode kao dozvole izlaska van okvira naredbi i zabrana koje je Allah...
Poklon bolesniku

Poklon svakom bolesniku

Islamske teme