Šokantan video: Izraelska policija brutalno ubija Palestinku

Objavljeno / ažurirano:

Na video snimku u prilogu je prikazana scena brutalnog ubistva palestinske muslimanke od strane židovske policije u selu Afula, južno od Nazareta.

Kako bi se opravdala zbog ovog terorističkog akta i umirila medjunarodnu osudu i bijes, židovska policija je kazala da je djevojka samo ranjena, dok palestinski aktivisti tvrde da je djevojka ubijena.

Također, židovska policija tvrdi da je djevojka htjela nožem napasti izraleskog policajca, što su izgovori koji nemaju smisla, jer video snimak događaja pokazuje da je djevojka bila mirna i bezopasna.

Video je na socijalnim mrežama postavljen večeras i izazvao je žestoku reakciju ne samo muslimana, već i mnogih nemuslimana koji su sa zgražavanjem komentirali o ovom terorističkom aktu židovske policije.

Napomena: Video može biti uznemirujući!

 

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

Rusija blokira dostavu humanitarne pomoći Sirijcima: Tri miliona ljudi bi moglo...

0
Rusija je uložila veto na obnovu mehanizma kojim bi se omogućilo slanje pomoći UN-a tokom još jedne godine, čime je ugrozila oko tri miliona stanovnika Sirije.

Preporučeni sadržaj

Sirija: U Deri ubijeno ili ranjeno 25 pripadnika proruskog Petog korpusa

0
U eksploziji improvizovane eksplozivne naprave (IEN) ubijeno je pet i ranjeno 20 pripadnika proruskog Petog korpusa koji djeluje u Deri, izvijestio je Sirijski obzervatorij za ljudska prava (SOHR).

Islamske teme