Stotine žrtava američkog terorizma pronađeno u masovnoj grobnici u Afganistanu

Popularno na sajtu

Prema afganistanskoj agenciji Venawa, masovna grobnica sa tijelima više stotina muslimana je pronađena u Kapisi, sjevernoj pokrajini Islamskog Emirata Afganistana okupiranog od strane Amerikanaca.

Poslije otkrića masovne grobnice, lokalni zvaničnici američkih marioneta su postavili kordon oko grobnice ne bi li tako prikrili veličinu ovog zločina, u kojem su možda i oni sami bili umiješani, pod naredbama njihovih američkih gospodara.

Izvješteno je da je grobnica otkrivena od strane uposlenika kompanije za izgradnju cesta. Kako je prenešeno od svjedoka, svi brutalno ubijeni ljudi su bili vojnici Islamskog Emirata Afganistana, koji su zarobljeni od strane američko-marionetske terorističke grupe “Sjeverni Savez”. Neki od vojnika legalne afganistanske islamske vlade su živi zapaljeni u očitom kršenju svih ženevskih konvencija o ratnim zarobljenicima.

Naređenje da se pobije na stotine ratnih zarobljenika je mogao samo da dadne kolovođa “Sjevernog Saveza” Ahmed Šah Masud, a koji je primao naredbe od američke vlade u Vašingtonu.

Takozvani “nezavisni mediji i organizacije za ljudska prava” su zatvorili oči pred zločinima počinjenim od strane američkih terorista i njihovih marioneta. Ovo je tipičan način vođenja rata protiv islama od strane zapadnih nevjernika u okupiranoj muslimanskoj zemlji Afganistanu. Većinu visokih pozicija u marionetskoj vladi američke marionete Karzaija, uključujući i takozvanu poziciju podpredsjednika, su zauzete od strane članova bivšeg “Sjevernog Saveza”.

“Sjeverni Savez” je banda plaćenika koja se borila protiv legitimne vlade Islamkog Emirata Afganistana.

Savez je sponzoriran od strane zločinačkih sataničkih zemalja  Amerike i Rusije, te marionetskoh režima Tadžikistana, Uzbekistana i drugih država neprijatelja islama.

Dobro je poznato da je “Sjeverni Savez” imao ogroman profit od trgovine drogom i prodaje ukradenog dragog kamenja.

Vrijedi napomenuti da je većina učenjaka Afganistana proglasila vođstvo Sjevernog Saveza, uključujući neslavnog Ahmeda Šah Masuda, murtedima (otpadnicima od islama) zbog njihovih zločina protiv islama i muslimana.

Izvor: Kavkaz Centar

Prevod i obrada: Put vjernika

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz