VIDEO: Vapaj obeščašćene muslimanke u saudijskom zatvoru

Objavljeno / ažurirano:


Daleko od očiju javnosti, u mračnim dubinama saudijskih zatvora, čast muslimanki biva narušavana samo zbog toga što zahtijevaju oslobađanje svojih muževa, koji su zatvoreni bez ikakvih optužbi i sudskog procesa.

Prljavi vojnici saudijskog faraona, kojeg mnogi od onih koji se pripisuju islamskom znanju nazivaju islamskim vladarom, a njegovu tiraniju šerijatskom kraljevinom, godinama ponižavaju i torturišu učenjake i obične muslimane bez ikakve optužbe i dokazane krivice. Šejh Ali Hudajr, šejh Halid er-Rašid, šejh Ahmed el-Halidi, šejh Nasir el-Fehd, šejh Sulejman el-Ulvan (nedavno oslobođen) samo su neki od najučenijih šejhova današnjice i najboljih sinova ovog ummeta koji isušavaju torturu saudijskog režima.

O svirepim metodama koje tagutski vojnici koriste u mučenju muslimana u saudijskim zatvorima možete pročitati ovdje. Međutim, pokvarene želje vojnika saudijskog režima nisu se zadovoljile sve dok nije narušena čast muslimanke. Iz dana u dan, nižu se bolna svjedočenja čestitih vjernica čija je čast narušena od šejtanovih vojnika Alu Selula (porodice Saud).

Jedno od tih potresnih svjedočenja ucviljenih muslimanki poslušajte u video prilogu ispod.

Ne dozvoli da te prevari nečija diploma ili izgled! Glasnogovornici saudijske vlade su među nama, i pozivaju ljude u „sunnet i ispravno shvatanje” vjere, čiji je legitimitet dao upravo saudijski tagut.

Reci ne savremenim džehmijama, murdžijama i medhalijevcima! Daj svoj doprinos u borbi protiv pozivača i sljedbenika ovih sekti, pomozi ovoj ucviljenoj muslimanki tako što ćeš proširiti njen vapaj među muslimanima.

(Put vjernika)

Ključne riječi: {tortags,4210,1}

Prilog: O medhalijevcima, modernim murdžijama i džehmijama pročitaj detaljnije ovdje.

NOVO NA SAJTU

Aktivisiti: U ruskom napadu u Idlibu ubijeno 29 turskih vojnika

0
Lokalni mediji u Idlibu objavili su kako je u ciljanom zračnom udaru na jednu od postaja turske vojske u području Džebelu-Zavija ubijeno i ranjeno...

Preporučeni sadržaj

Od korona virusa u Kini do sada umrlo gotovo 1400 ljudi,...

0
U posljednja 24 sata od posljedica bolesti izazvane novim tipom korona virusa (COVID-19) u kineskoj pokrajini Hubei, epicentru virusa, umrle su 242 osobe, javlja...
grijesi ogranicavaju um

Vrste grijeha

Islamske teme