VIDEO: Vapaj obeščašćene muslimanke u saudijskom zatvoru

Popularno na sajtu


Daleko od očiju javnosti, u mračnim dubinama saudijskih zatvora, čast muslimanki biva narušavana samo zbog toga što zahtijevaju oslobađanje svojih muževa, koji su zatvoreni bez ikakvih optužbi i sudskog procesa.

Prljavi vojnici saudijskog faraona, kojeg mnogi od onih koji se pripisuju islamskom znanju nazivaju islamskim vladarom, a njegovu tiraniju šerijatskom kraljevinom, godinama ponižavaju i torturišu učenjake i obične muslimane bez ikakve optužbe i dokazane krivice. Šejh Ali Hudajr, šejh Halid er-Rašid, šejh Ahmed el-Halidi, šejh Nasir el-Fehd, šejh Sulejman el-Ulvan (nedavno oslobođen) samo su neki od najučenijih šejhova današnjice i najboljih sinova ovog ummeta koji isušavaju torturu saudijskog režima.

O svirepim metodama koje tagutski vojnici koriste u mučenju muslimana u saudijskim zatvorima možete pročitati ovdje. Međutim, pokvarene želje vojnika saudijskog režima nisu se zadovoljile sve dok nije narušena čast muslimanke. Iz dana u dan, nižu se bolna svjedočenja čestitih vjernica čija je čast narušena od šejtanovih vojnika Alu Selula (porodice Saud).

Jedno od tih potresnih svjedočenja ucviljenih muslimanki poslušajte u video prilogu ispod.

Ne dozvoli da te prevari nečija diploma ili izgled! Glasnogovornici saudijske vlade su među nama, i pozivaju ljude u „sunnet i ispravno shvatanje” vjere, čiji je legitimitet dao upravo saudijski tagut.

Reci ne savremenim džehmijama, murdžijama i medhalijevcima! Daj svoj doprinos u borbi protiv pozivača i sljedbenika ovih sekti, pomozi ovoj ucviljenoj muslimanki tako što ćeš proširiti njen vapaj među muslimanima.

(Put vjernika)

Prilog: O medhalijevcima, modernim murdžijama i džehmijama pročitaj detaljnije ovdje.

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz