Bivši direktor CIA-e o libijskom monstrumu: Gadafi je bio dobar u borbi protiv „(islamskog) terorizma“

Objavljeno / ažurirano:

Da su arapski režimi saveznici (čitaj: poslušnici) povampirenih krstaških snaga čija najezda na muslimane i njihova prirodna bogatstva ne jenjava već nekoliko stoljeća, potvrdio je i šef  CIA-e, američke tajne organizacije sa dugom zavjereničkom tradicijom protiv mnogih muslimanskih naroda u svijetu.

Bivši šef američke Centralne obavještajne agencije (CIA) u razdoblju od 2006. do 2009. Majkl Hejden izjavio je u utorak da je njegova služba dobro sarađivala s libijskim vođom Moamerom Gadafijem, čiji bi pad, po njegovoj ocjeni, kratkoročno mogao da zakomplicira interese SAD u regionu.

“Što god vi mislili o Gadafiju i Musi Kusi, bili su dobri i bili su dobri partneri u borbi protiv terorizma”, izjavio je u utorak bivši šef CIA-e, otkrivajući bolnu činjenicu koju mnogi muslimani kriju od samih sebe: da su arapski režimi samo ponizne sluge krstaško-cionističkih snaga.

Kako bi potvrdio ovu tezu, bivši šef CIA-e je pohvalio i sirijskog monstruma Bašara Al-Asada koji je na čelu jednog od najrepresivnijih režima na svijetu. Upravo ovih dana Bašar Al-Asad uz pomoć svoje šiitske braće iz Irana sprovodi neviđeni masakr nad muslimanima sunijama u Siriji.

I što je neki od arapskih diktatora svirepiji prema sopstvenom narodu, posebno muslimanima praktičarima, to je on u očima krstaških demokrata bolji. To je jučer potvrdio i direktor CIA-e, a prije njega i mnogi drugi krstaško-cionistički vojnici u borbi protiv islama i muslimana.

(Put vjernika)

NOVO NA SAJTU

50 Poslanikovih sunneta

0
Bio je najljepšeg lica i ponašanja, nije bio previše visok niti nizak. Krevet na kojem je spavao bio je od štavljene kože napunjene...
Bajramska cestitka

Bajramska čestitka

Preporučeni sadržaj

Pompeo dao Izraelu “zeleno svjetlo” za aneksiju Zapadne obale

0
Američki državni sekretar se sastao sa premijerom Benjaminom Netanyahuom i njegovim koalicionim partnerom Bennyjem Gantzom.

Islamske teme