Bivši direktor CIA-e o libijskom monstrumu: Gadafi je bio dobar u borbi protiv „(islamskog) terorizma“

Popularno na sajtu

Da su arapski režimi saveznici (čitaj: poslušnici) povampirenih krstaških snaga čija najezda na muslimane i njihova prirodna bogatstva ne jenjava već nekoliko stoljeća, potvrdio je i šef  CIA-e, američke tajne organizacije sa dugom zavjereničkom tradicijom protiv mnogih muslimanskih naroda u svijetu.

Bivši šef američke Centralne obavještajne agencije (CIA) u razdoblju od 2006. do 2009. Majkl Hejden izjavio je u utorak da je njegova služba dobro sarađivala s libijskim vođom Moamerom Gadafijem, čiji bi pad, po njegovoj ocjeni, kratkoročno mogao da zakomplicira interese SAD u regionu.

“Što god vi mislili o Gadafiju i Musi Kusi, bili su dobri i bili su dobri partneri u borbi protiv terorizma”, izjavio je u utorak bivši šef CIA-e, otkrivajući bolnu činjenicu koju mnogi muslimani kriju od samih sebe: da su arapski režimi samo ponizne sluge krstaško-cionističkih snaga.

Kako bi potvrdio ovu tezu, bivši šef CIA-e je pohvalio i sirijskog monstruma Bašara Al-Asada koji je na čelu jednog od najrepresivnijih režima na svijetu. Upravo ovih dana Bašar Al-Asad uz pomoć svoje šiitske braće iz Irana sprovodi neviđeni masakr nad muslimanima sunijama u Siriji.

I što je neki od arapskih diktatora svirepiji prema sopstvenom narodu, posebno muslimanima praktičarima, to je on u očima krstaških demokrata bolji. To je jučer potvrdio i direktor CIA-e, a prije njega i mnogi drugi krstaško-cionistički vojnici u borbi protiv islama i muslimana.

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz