Džeri Grej: Amerika, Britanija i Ujedinjeni narodi su terorirsti i neprijatelji islama

Popularno na sajtu


Medžlis ‘ilm er-rejjan je organizovao javnu tribinu na kojoj su bili prisutni predavači ustaz Ebu Muhammed Džibril Abdurrahman, Džeri Grej i voditelj iste ustaz Ahmed Sieval Kan.

Prvi predavač je bio Džeri Grej, konvertit u islam, član Američkog vazduhoplovstva od 1978. do 1982. On je rekao da muslimani imaju neprijatelja koji se zove “Novi svjetski poredak”.

“Mi imamo neprijatelja koji se zove ‘Novi svjetski poredak’. Oni žele da ovaj svijet bude jedna zemlja sa jednim vođstvom, jednom vladom i jednom novom religijom za cijeli svijet. Nova religija je ‘liberalizam’. Danas postoje stvari koje se zovu liberalni islam i liberalno kršćanstvo. Znači, oni žele da liberalizuju religiju”, rekao je Džeri Grej prisutnima u Muhammed Ramazan mesdžidu u Bekasiju.

On je dodao da ovaj ‘Novi svjetski poredak’ posjeduje različite vrste oružja koje koristi u svojoj borbi protiv muslimana kroz tajne organizacijekao što su Iluminati i Masoni (Slobodno zidarstvo), a i putem izvjesnog broja svjetskih institucija – počev od Svjetske banke, MMF-a, pa do Ujedinjenih naroda.

U stvari, mediji, koji su postali moćno oružje za propagandu u svijetu, gotovo su u potpunosti pod kontrolom cionističkih židova u svrhu interesa Novog svjetskog poretka.

“(Novi svjetski poredak) ima izuzetno oružje u vidu medija. Otprilike 96% medija u svijetu je pod kontrolom cionističkih židova”, izjavio je Džeri, stipendista Hickam Air Force i A&P univerziteta na Havajima, koji je nekada radio kao mehaničar na ličnim avionima kralja Fahda.

On je podsjetio muslimane da Amerika od 11. septembra 2001. godine koristi propagandu “rat protiv terorizma”, a koji je u stvarnosti “rat protiv islama”.

“Amerika danas koristi oružje koje se zove‘rat protiv terorizma’. Mi moramo biti svjesni da to nije ‘rat protiv terorizma’ već ‘rat protiv islama’, rekao je Džeri, koji je nekada bio CNBC-ov novinar.

On je također negirao optužbe neprijatelja islama koji smatraju muslimane teroristima. Naprotiv, Amerika i Ujedinjeni narodi su pravi teroristi. “Mi nismo teroristi. Amerika, Britanija i Ujedinjeni narodi su teroristi. Oni su naši neprijatelji, a ne prijatelji”, rekao je on.

Muslimani nisu učinili ništa drugo osim što su se branili od napada kafira koji žele da otmu njihove zemlje kao što je to slučaj sa Afganistanom i Irakom.

Iako se rat protiv muslimana i dalje nastavlja, Džeri savjetuje muslimanima da vjeruju u pobjedu koju im je obećao Allah, subhanehu ve te'ala.

“Mi muslimani moramo biti svjesni obećanja koje nam je dao Allah, subhanehu ve te'ala, da ćemo pobijediti u ovom ratu. Nemojte misliti da mi nikada ne možemo pobijediti. Mi ćemo zasigurno pobijediti. Moramo biti ujedinjeni i moramo slijediti pravi islam”, izjavio je on.

Čuvajte se!!! Ispostavilo se da američki dolar odiše crnom magijom


Džeri Grej je također otkrio fenomen o kojem rijetko raspravljaju posmatrači cionizma. Iako postoje mnoge analize koje su razotkrile simbole na američkoj novčanici od jednog dolara, zašto ga onda još uvijek voli većina ljudi?

“Američka vlada je već bankrotirala, ali zašto se onda njen dolar i dalje voli na ovom svijetu?”

On je rekao da je američka vlada izvršila pritisak na indonežansku vladu, kao i na vlade zemalja na Bliskom istoku, u Africi, Južnoj Americi i drugdje, zarad dolara. Amerika trenutno plaća svoje milijardske dugove dolarom koji u suštini nema vrijednost jer ona nema dovoljno zlata za pokriće svoje valute.

Dakle, po njegovim riječima, postoje dva faktora zašto svijet u globalu i danas voli dolar.“Zašto volimo dolar? Prvo, prisiljeni smo od strane američkih ekonomskih ubica. Drugo, oni koriste crnu magiju”, otkrio je Džeri, pisac knjige “Američka vlada iz sjenke”.

Ovaj čovjek, koji je rođen u Njemačkoj 24. septembra 1960. godine, je rekao da se na prednjoj strani američke novčanice od 1 dolara nalazi prvi predsjednik Amerike, Džordž Vašington, koji je bio pripadnik masona. Ta informacija se može naći i u biografiji Džordža Vašingtona koju možete pogledati i na Vikipidiji.

Osim toga, Džeri Grej je rekao da se simboli iluminata, koji odišu šarmom crne magije, mogu pronaći na američkoj novčanici od jednog dolara.

“Simboli iluminata se nalaze i na prednjoj strani novčanice. Na njenoj poleđini su sljedeći simboli iluminata: Novus Ordo Seclorum, Horusovo (Dedždžalovo) oko, Davidova zvijezda, itd.”, objasnio je Džeri stotinama gledalaca.

On je stoga apelovao na nas da odmah napustimo korištenje američke valute i da što više zikrimo pošto neprijatelji islama koriste čak i crnu magiju u svojoj borbi protiv islama.

“Mi moramo više zikriti. Naš neprijatelj koristi crnu magiju. Moramo se zaštititi. Postoje mnoge stvari na ovom svijetu koje mogu da utiču na nas pa da ih odmah zavolimo. Čuvajte se jer one koriste šarm crne magije!” izjavio je on.

Izvor: Arrahmah/Prisoner Of Joy

Prijevod: Put vjernika

Tagovi: {tortags,4115,1}

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz