Harun Yahya, krstaši templari i masonski čvor

Popularno na sajtu

Mnogi se sjećaju Haruna Yahyaa (umjetničko ime Adnana Oktara), turskog autora mnogih knjiga o naučnim dokazima vjerovanja u Allaha, koje su bukvalno opčinile milione muslimana.

Sebebom ovih knjiga, mnogi muslimani su Haruna Yahyaa uzeli za neprikosnovenog autoriteta, uprkos tome što on sebe smatra Imamom Mehdijem što, pored mnogobrojnih drugih zabluda, dovoljno govori o veličini njegove zablude.

Fotografije u prilogu prikazuju bratski skup, na kome Harun Yahya izlaže “tajne i mudrosti” Kur'ana zajedno sa svojim gostima krstašima templarima i masonima iz Amerike!

Fotografije je lično objavio autor na svom Twitter nalogu.

Pored toga, Harun Yahya (Adnan Oktar) je na ovom prigodnom skupu sa svojom braćom krstašima i masonima diskutovao o značenju zavezanog čvora kao masonskog simbola, gdje je Oktar zaključio da će taj “čvor” razvezati Imam Mehdi pred Kraj svijeta, a on sebi već gradi reputaciju Imama Mehdija.

Ummet muslimana već stoljećima spava u sopstenom poniženju, a lažni autoriteti koje krstaško-masonski krugovi nameću muslimanima imaju za cilj da povedu u zabludu i onaj mali dio ummeta koji želi da se probudi iz viševjekovnog sna svojih predaka.

(Put vjernika)

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz