Licemjerstvo demokratskog svijeta: Evropa i Amerika izražavaju veliku zabrinutost nakon turskog napada na Kurde

Popularno na sajtu

Sedam godina Evropa i Amerika gledaju genocid nad muslimanima Sirije, koji je jedan od najgorih genocida koji se odvijao na zemaljskoj kugli, a da osim licemjernih izjava nisu poduzele niti jedan konkretan potez pomoći žrtvama genocida, osim što na sve moguće načine podržavaju šijitsku politiku iseljavanja sunija iz Sirije, kako bi šije mogle lahko zavladati Damaskom i ostatkom sunitske zemlje.

Međutim, kada je Turska vojska prije nekoliko dana započela oružani sukob protiv pripadnika terorističke skupine kurdskih komunista (PKK), koji važe za najodanije saveznike Izraela i Zapada (pored toga što su saveznici opakog režima), odjednom se demokratski svijet digao na noge!

Nije trebalo dugo čekati, a krstaške snage su već sazvale sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a, pored izjava osude izrečenih od američkih, francuskih, njemačkih i drugih demokratsko-krstaških vlada koje su užasno “zabrinute za moguće humanitarne posljedica po lokalno (kurdsko) stanovništvo”, kako je saopćeno iz njemačkog Ministarstva vanjskih poslova u protestnoj noti upućenoj Turskoj!!!

Režim je do sada na najsvirepije načine pogubio preko 200 000 civila, dok je pola miliona pod opsadom ili u zarobljeništvu, ali uprkos tome, demokratski teroristi se ponašaju kao da ne razumiju tragediju pomenutih brojki, ali zato ogromnu pažnju pridaju mogućim humanitarne posljedica po lokalno kurdsko stanovništvo!

Naravno, krstaški Zapad želi “dobro” muslimanima Sirije isto toliko koliko i krstaška Rusija i ova činjenica bi trebala biti jasna svakom vlasniku zdravog razuma.

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz

%d