Prava slika šiitske države Iran

Popularno na sajtu

“Ženska zatvorenica koja je još djevica, mora biti silovana prije pogubljenja, da bi bila spriječena da uđe u Džennet.”

Ovo je rekao Homeini, Allah ga prokleo i najteže kaznio u kaburu a onda zatim, inšaAllah, u džehenemskoj vatri. Homeini, koji je bio i ostao idol šijja rafidija.

Članovi iranske paravojske pod imenom Basidž, siluju ženske zatvorenice koje su još djevice, prije nego što budu osuđene na smrt. Ovo silovanje je obavezni “ritual”, otkrio je jedan član paravnojne formacije Basidž.

Jedan član ove paravojske koji je želio ostati anoniman, rekao je da je to dio naređenja od “vrhovnog vođe” Irana, Homeinija. Ovaj član paravojske je rekao za “Jerusalem Post”, da je sa svojih 18 godina, dobio čast od Homeinija da privremeno “oženi” mladu žensku zatvorenicu prije nego je pogubljena.

U ovoj državi sljedbenika zabludjelih šijja, nije legalno pogubiti žensku osobu ako je još djevica, rekao je jedan od članova paravojske.

Stoga, Vlada ugovori “vjenčanje”, noć prije nego što zatvorenica treba biti pogubljena, i žena bude prisiljena da udovolji seksualnim požudama muškarca, izvještava “Fox News” vebsajt.

Nakon odnosa sa njenim novim “mužem”, onda je “halal” da zatvorenica bude pogubljena.

“Meni je žao, iako je ovdje ovakav brak legitiman i legalan”, rekao je bivši paravojnik za “Jerusalem Post”.

Nekim zavorenicama se prvo daju tablete za spavanje od kojih izgube svijest, zato što se inače bore pri pokušaju silovanja. One se boje “prve noći” više nego od suočavanja sa svojom smrću.

“Čuo sam da glasno plaču i vrište nakon silovanja”, rekao je ovaj bivši paravojnik.

“Ne mogu zaboraviti kako je jedna od djevojaka izgrebala svoje sopstveno lice i vrat sa svojim noktima nakon što je silovana. Pretrpila je ozbiljne povrede od ogrebotina”, završio je ovaj bivši paravojnik.

Takva je praksa perverzne šiitske sekte koja je izašla iz Islama.

Izvor: Muslim Daily / Prisoner Of Joy

Prevod i obrada:Put vjernika

Ključne riječi: {tortags,4307,1}

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz