Murdžije i oslobađanje Kudsa

Popularno na sajtu

Da li uistinu murdžije, a koliko ih je samo, žele osloboditi El-Mesdžidul-Aksa od ruku i vlasti poganih židova?!

Da li su oni istinski iskreni u svome džihadu protiv židova, i oslobađanju zemalja od njihovog nedžaseta i poganluka?!

Odgovor glasi:
Ne, oni to ne žele, i oni nisu iskreni u svojim tvrdnjama i pozivima na džihad protiv židova!!

A dokaz tome jeste taj što smatraju da oslobođenje Palestine i El-Akse može biti samo putem vladajućih marioneta koje ne žele niti rade na oslobađanju Palestine i El-Mesdžidul-Aksa!

Murdžije još uvijek brane i raspravljaju u korist taguta koji rade poput vjernih pasa na očuvanju granica cionističke tvorevine, i pozivaju na obaveznu pokornost njima, i ne ustajanje protiv njih (tj. njihovih kufrova)!

Oni još uvijek govor Ibn Abbasa „kufr dune kufr“ stavljaju u korist tagutima koji vjerno i odgovorno čuvaju granice u korist cionističke tvorevine!

Ovakvim postupcima oni u isto vrijeme jedno govore a drugo rade!

Govore da žele oslobođenje Palestine, a s druge strane obavezuju pokornost tagutima koji ne žele oslobađanje Palestine!

Govore da žele oslobođenje Palestine, a s druge strane daju legitimitet tagutima koji ne žele oslobođenje Palestine, i time odvajaju narode od njihove želje za oslobađanjem Palestine!

Govore da žele oslobođenje Palestine, a s druge strane osuđuju i optužuju za kriminal svakog onog ko izađe protiv tih taguta koji ne žele oslobađanje Palestine, niti El-Mesdžidul-Aksa!

A najteže i najnezgodnije pitanje za njih jeste kada ih upitaš o načinu oslobađanja Palestine i El-Akse?!

Da ih upitaš o tome oni bi ti istog momenta odgovorili da je nužno napuštanje muslimana njihove zemlje, i tako isprazniti svoje zemlje i omogućiti židovima da ih nasele, te dolazak pod poniženje i ugnetavanje taguta u drugim muslimanskim zemljama, koji ne žele oslobađanje Palestine!

Iz toga razloga mi smo govorili, a još uvijek to govorimo:
Ove murdžije su lažovi, i oni nisu iskreni u svojim tvrdnjama da žele oslobađanje Palestine i El-Mesdžidul-Akse iz kandži genocidaške cinonističke vlasti, štaviše, oni su prodane duše prodanim dušama, priznali to ili ne!

Napisao: Šejh Abdul-Mun'im Mustafa Halime
Izvor: http://www.ilmway.com/site/maqdis/MS_27936.html

Nove objave

Islamske teme

Islamske teme

Nema poruka za prikaz